Bereiding
- Schil het stukje gember en rasp het fijn.
-
Was het stukje peper en wrijf of hak het fijn.
-
Maak een dipsausje van de gember, de rode peper, limoensap, 1 eetlepel water, de sojasaus en de vissaus.
-
Was de komkommer, halveer het stuk in de lengte en verwijder het zaad. Snijd de helften in de lengte in smalle reepjes.
-
Schrap de wortel en halveer hem. Snijd iedere helft in dunne reepjes.
-
Snijd de halve paprika in de lengte in 10 repen.
-
Maak de bosuitjes schoon en snijd de uitje in de lengte in reepjes.
-
Was de slabladen en dep goed droog. Snijd ieder blad in tweeën.
-
Knip de koriander klein.
-
Doop ieder rijstvel in een schaal met lauw water tot het zacht is. Leg er van alle groente een stukje op en verdeel er wat koriander over.
-
Vouw de onderkant van het rijstvel over de vulling. Vouw de zijkanten naar binnen en rol het vel op. Vul zo de rest van de rijstvellen en geef ze met de dipsaus.
Variaties
Vervang de groente door rucola en plakjes radijs.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.