Bereiding
- Maak de groente schoon. Snipper de ui, snijd de bosui in ringen, de paprika in blokjes en de tomaat in stukjes.
-
Fruit de rode ui en de bosui met het kruidenmengsel en wat peper in de margarine.
- Bak de paprika en tomaat kort mee.
-
Spoel de zwarte bonen in een zeef af en laat goed uitlekken.
-
Schep de bonen door het groentemengsel en verdeel dit over de wraps.
-
Verdeel de geitenkaas erover.
-
Rol of vouw de wraps op. Eet ze warm of koud.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.