Materialen
Satéprikkers, keukenmachine/staafmixer
Bereiding
- Pel de sjalot en snijd klein.
-
Schil de gember en rasp fijn.
- Was de wortel en snijd in plakjes.
-
Fruit de sjalot en gember in de olie glazig. Voeg de wortel toe en bak dit een paar minuten mee.
-
Schenk het water erbij en kook de groente in 10 minuten gaar.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Pureer de soep in de keukenmachine of met een staafmixer.
-
Rijg de olijven en de kerstomaatje aan de prikkers.
-
Breng de soep weer aan de kook en verdeel over glazen of kommen. Garneer met de peterselie en een tomatenspiesje.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.