Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de prei in ringen en halveer de tomaatjes.
-
Spoel de witte bonen in een vergiet af.
-
Fruit de prei met de kerrie in een soeppan in de hete olie zacht.
-
Voeg het water, het stukje bouillontablet, de tomaatjes, de tuinbonen en de witte bonen toe en breng dit aan de kook. Kook dit 10 minuten.
-
Snijd het ciabattabrood horizontaal door. Beleg het brood met de verkruimelde geitenkaas.
-
Rooster het brood in een contactgrill, onder een hete grill of in een grillpan lichtbruin.
-
Was de basilicum en strooi het erover.
-
Snijd het brood in 4 schuine stukken en geef ze warm bij de soep.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van bouillon.
Ingrediënten over?
Verse geitenkaas:
Gebruik een schoon mes om wat uit het pakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de geitenkaas goed verpakt maximaal 4 dagen in de koelkast. Gebruik geitenkaas in een quinoasalade.