Bereiding
- Maak de peultjes schoon en halveer ze.
-
Kook de peultjes in weinig water in 3 minuten gaar. Laat ze afkoelen.
-
Spoel de bonen in een zeef onder de kraan af en laat ze uitlekken.
-
Maak de bleekselderij, tomaten en radijs schoon.
-
Snijd de bleekselderij in smalle reepjes, halveer de tomaten en snijd de radijs in vieren.
-
Snijd de olijven in plakjes.
-
Maak een dressing van de citroensap, olijfolie en peper.
-
Meng de dressing, de olijven en de groente door de bonen en laat dit op een koele plaats een half uur staan.
-
Hak de walnoten grof en strooi ze over de salade.
Variaties
Ook lekker met limabonen of reuze bonen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Olijven:
Gebruik een schone lepel of vork om olijven uit de pot te nemen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Een geopende pot olijven is in de koelkast nog ongeveer een maand houdbaar.
Gebruik de overgebleven olijven om extra smaak te geven aan deze tomatensalade.