Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers, de prei in ringen en de knolselderij in blokjes.
-
Verwarm de margarine in een soeppan en roerbak hierin de ui, de prei en de knolselderij met de tomatenpuree.
-
Pers het teentje knoflook er bovenuit.
-
Voeg het water toe met het stuk bouillontablet en breng dit aan de kook. Kook de groente gaar.
-
Spoel de bruine bonen af.
-
Voeg de diepvriesgroente en de bruine bonen toe en kook de soep nog een paar minuten.
-
Maak de soep op smaak met paprikapoeder.
-
Geef er brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.