Bereiding
- Bestrooi de kipkarbonades met peper en paprikapoeder.
-
Bak de kip in de hete margarine bruin.
-
Voeg 500 ml water met het stuk bouillontablet en de rozemarijn toe en kook de kip 20 minuten.
-
Maak de aardappelen en de groente schoon.
-
Snijd de aardappelen in blokjes, de prei in ringen, de wortel in plakken en de bleekselderij in boogjes.
-
Doe de aardappelen en de groente in de bouillon en kook alles in 15 minuten gaar.
-
Rooster het brood en snijd het in repen.
-
Was de peterselie en knip het klein.
-
Strooi de peterselie over de waterzooi en geef de repen brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.