Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
-
Snijd de bosuitjes in ringen.
-
Was de waterkers onder stromend water en laat de groente goed uitlekken.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten net gaar.
-
Snijd de kipfilet in smalle reepjes en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
-
Bak kort de koriander en de ringetjes bosui mee.
-
Schep het vruchtvlees van de avocado uit de schil en snijd het stuk in dunne plakken.
-
Giet de sperziebonen af en warm de plakjes avocado even op de sperziebonen in de pan mee.
-
Verdeel de waterkers over 2 borden en leg er de sperziebonen met avocado en kip op.
-
Druppel er wat citroensap over en geef er brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.