Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd klein.
-
Maak de paprika's schoon en snijd in blokjes. Maak de peper schoon en snijd klein.
-
Spoel de kidneybonen af en laat uitlekken.
-
Laat de mais uitlekken.
-
Verwarm de olie en bak hierin de ui en knoflook zacht. Bak de paprika's en peper mee.
-
Voeg de mais, kidneybonen en tomatenblokjes toe en laat de chili 10 minuten zacht pruttelen.
-
Was de ijsbergsla en snijd in smalle reepjes.
-
Was de koriander en snijd klein.
-
Verwarm de wraps in een droge pan.
- Breng het chilimengsel op smaak met de koriander.
-
Verdeel het chilimengsel, de sla, kaas en yoghurt over de wraps en rol op.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.