Bereiding
- Pel de knoflook en pers uit boven een grote kom.
-
Meng de knoflook, de helft van de rozemarijn en peper door het vlees en laat dit afgedekt in de koelkast een half uur marineren.
-
Verwarm de olie en bak hierin het vlees lichtbruin.
-
Strooi het mosterdzaad erover.
-
Voeg de aardappelen toe met eventueel wat water en stoof het geheel in 10 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon en kook in weinig water in 10 minuten gaar.
- Breng het gerecht op smaak met de mosterd en serveer de sperziebonen erbij.
Variaties
De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.