Bereiding
- Pers het teentje knoflook uit boven een grote kom.
-
Hak de rozemarijn klein.
-
Meng de knoflook, de rozemarijn en peper door het vlees en laat dit afgedekt in de koelkast een half uur intrekken.
-
Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin het vlees bruin.
-
Strooi het mosterdzaad erover.
-
Voeg de aardappelen toe met eventueel wat water en stoof het geheel in ± 10 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in een bodempje water in ca. 10 minuten gaar.
-
Maak het gerecht op smaak met de mosterd en geef de sperzieboontjes erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.