Bereiding
- Maak de bosui en de knoflook schoon. Snijd de bosui in ringen en de knoflook in stukjes.
-
Was de komkommer en snijd in blokjes.
-
Maak van de komkommer met een deel van de bosui, peper en azijn een salade.
-
Snijd de vis in stukken en bestrooi met wat peper.
-
Bak de vis met de rest van de bosui en de knoflook enkele minuten in de hete margarine.
-
Voeg geraspte sinaasappelschil, de Italiaanse kruiden, een scheutje water, de doperwten en de garnalen toe en stoof het geheel in 5 minuten verder gaar.
-
Serveer de vis met de komkommersalade en stokbrood.
Extra informatie
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.