Bereiding
- Schil de aardappelen en was ze.
-
Verwijder de puntjes van de snijbonen en was de bonen. Snijd de snijbonen in ruiten of snippers.
-
Was de tomaten en snijd ze in blokjes.
-
Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Kook de snijbonen in weinig water in 6-8 minuten gaar.
-
Snijd de visfilet in repen. Bestrooi de vis met peper en het volkorenmeel.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de visreepjes in 5 minuten gaar en lichtbruin.
-
Schep de vis uit de pan.
-
Bak de stukjes tomaat even in de achtergebleven margarine. Giet er 100 ml water bij en laat de jus even pruttelen. Roer de mosterd door de jus. Geef dit bij de aardappelen, snijbonen en vissticks.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.