Bereiding
- Pers een half teentje knoflook uit boven een schaal.
-
Klop er 1 eetlepel olie, het citroensap, wat Italiaanse kruiden en peper door.
-
Was de courgette en snijd hem in blokjes.
-
Snijd de vis in blokjes.
-
Schep de marinade door de blokjes vis en courgette. Laat dit 30 minuten afgedekt in de koelkast staan.
-
Was de tomaten en snijd ze in parten.
-
Pel de ui en snijd de ui en de rest van de knoflook klein.
-
Fruit de ui en de knoflook zacht in de rest van de olie.
-
Voeg de tomaten met wat peper en Italiaanse kruiden toe en stoof ze in 8 minuten gaar.
-
Rijg aan spiesen afwisselend blokjes vis, courgette en een garnaal.
-
Rooster de spiesen in een hete grillpan in ca. 6 minuten gaar.
-
Geef er de gestoofde tomaten en stokbrood bij.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.