Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers en de prei in ringen.
-
Snijd de ansjovisfiletjes klein.
-
Bak de groente en de ansjovis in de olie in een soeppan.
-
Voeg de tomatenblokjes, het water en het laurierblad toe. Breng dit aan de kook en laat dit ca. 5 minuten koken.
-
Snijd de visfilet in stukjes en bestrooi ze met peper.
-
Spoel de zwarte bonen af.
-
Meng de stukjes vis, de garnalen en de zwarte bonen door de soep en laat de soep nog 3 minuten zacht koken.
-
Maak de soep op smaak met Provençaalse kruiden. Verwijder het laurierblad.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.