Bereiding
- Was de kruiden en hak of maal de helft met wat tijm en peper heel fijn. Meng er de helft van de olie door.
-
Was de prei en snijd in dunne ringen.
- Leg de vis op een stuk dubbelgevouwen aluminiumfolie.
-
Bestrijk de vis met de kruidenolie en verdeel de prei erover. Vouw het aluminiumfolie goed dicht.
-
Breng weinig water in een grote pan aan de kook. Leg de pakketjes in de pan en laat de vis met een deksel op de pan in 10-15 minuten gaar worden.
-
Was de tomaten en snijd in parten.
- Snijd de rest van de kruiden klein. Maak een dressing van azijn, kruiden, peper en de rest van de olie.
- Meng de dressing door de tomaten.
- Rooster het brood lichtbruin.
- Serveer de tomatensalade en het stokbrood bij de vis.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.