Bereiding
- Snijd het stukje ui klein.
-
Maak de venkel schoon en snijd hem in repen.
-
Bewaar het fijne venkelgroen voor garnering.
-
Fruit de ui in de margarine glazig.
-
Bak de venkel kort mee.
-
Voeg 250 ml water en het stukje bouillontablet toe en kook de venkel in 20 minuten gaar.
-
Pureer de massa in de keukenmachine of met een staafmixer fijn.
-
Warm de soep weer goed door en maak hem op smaak met peper, de klein geknipte peterselie en venkelgroen.
-
Strooi aan tafel er wat kaas over.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.