Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd het vlees in blokjes.
-
Verhit de olie en bak hierin het vlees lichtbruin.
-
Bak de currypasta mee tot het gaat geuren.
-
Giet het water erbij en laat het 10 minuten sudderen.
-
Maak de sperziebonen schoon en snijd ze in stukjes.
-
Was de aubergines en snijd ze in stukken.
-
Was de peper en verwijder de zaadlijsten en pitjes. Snijd de peper in de lengte in vieren.
-
Doe de groente en de peper bij het vlees en laat alles nog eens 10 minuten sudderen.
-
Was de koriander en snijd het klein.
- Breng het gerecht op smaak met het citroensap en de kruiden.
Variaties
De currypasta kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor currypasta.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.