Bereiding
- Schil de mango en snijd hem in kleine blokjes.
-
Pureer de dadels, een eetlepel mangoblokjes en de melk met een staafmixer tot een gladde massa.
-
Doe het mengsel in een pannetje en houd een beetje achter.
-
Voeg een over de lengte ingesneden vanillestokje toe.
-
Breng de melk tegen de kook aan en laat dit 10 minuten trekken.
-
Meng de maïzena met de achtergehouden koude melk tot een papje.
-
Giet dit in de pan en blijf goed roeren. Zet het vuur uit zodra er een dikke custard ontstaat.
-
Laat de custard afkoelen.
-
Haal de pitjes uit de granaatappel door er met een lepel op de kloppen.
-
Bedek de bodem van een breed glas (bijvoorbeeld een whiskyglas) met mango en granaatappelpitjes.
-
Giet de custard erop en versier met wat mango en granaatappel.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.