Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de uien en knoflook schoon.
-
Snijd de sjalotten in halve ringen, de bosuien in smalle ringen en de knoflook klein.
-
Maak de bloemkool schoon. Verdeel de groente in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
-
Kook de bloemkool in weinig water in 5 minuten gaar.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de sjalotten glazig.
-
Bak de bacon in een droge pan lichtbruin en knapperig.
-
Bak de rijst met de uien mee.
-
Hak de walnoten grof en meng met de bosui door de rijst.
- Strooi de verkruimelde bacon erop. Serveer de bloemkool erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.