Bereiding
            
                - Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
 - 
Halveer de papaja en verwijder met een lepel de zaadjes. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd het in blokjes.
 - 
Schil de kiwi en snijd hem in blokjes en vang het sap op.
 - 
Snijd de ananas in kleinere stukjes.
 - 
Was de limoen en rasp wat van de schil. Pers de limoen uit.
 - 
Maak een sausje van het limoensap, het opgevangen sap, de olie en peper.
 - 
Snijd de visfilet wat kleiner.
 - 
Schep het fruit, het sausje en de vis door de gare rijst.
 - 
Was de komkommer en schaaf hem in dunne plakken. 
 - 
Bedek een schaal met de plakken komkommer en schep de salade erop. Eet op kamertemperatuur.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.