Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Halveer de papaja en verwijder met een lepel de zaadjes. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd het in blokjes.
-
Schil de kiwi en snijd hem in blokjes en vang het sap op.
-
Snijd de ananas in kleinere stukjes.
-
Was de limoen en rasp wat van de schil. Pers de limoen uit.
-
Maak een sausje van het limoensap, het opgevangen sap, de olie en peper.
-
Snijd de visfilet wat kleiner.
-
Schep het fruit, het sausje en de vis door de gare rijst.
-
Was de komkommer en schaaf hem in dunne plakken.
-
Bedek een schaal met de plakken komkommer en schep de salade erop. Eet op kamertemperatuur.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.