Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de kool fijn, de prei in dunne ringen en de paprika in blokjes.
-
Spoel de bruine bonen af en laat goed uitlekken.
- Pel de knoflook en snijd fijn.
-
Fruit de prei en knoflook in de olie.
-
Bak de witte kool en paprika kort mee.
-
Voeg de bruine bonen toe met de komijn, chilipoeder en wat water en laat dit 5 minuten zacht bakken.
-
Schep het vruchtvlees van de avocado uit de schil en snijd in plakjes.
-
Bak de tortilla’s in een droge koekenpan lichtbruin en knapperig. Leg ze op borden.
-
Schep het groente-bonenmengsel erop en verdeel de avocado en hüttenkäse erover. Vouw de tostada’s dubbel.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.