Bereiding
- Was de tomaat en snijd hem in stukjes.
-
Pel de knoflook.
-
Was de basilicum en haal de blaadjes van de steeltjes.
-
Breng 300 ml water met het stukje bouillontablet met de stukjes tomaat, de knoflook en de basilicumsteeltjes tegen de kook aan en laat dit 10 minuten trekken.
-
Knip de blaadjes basilicum in reepjes.
-
Klop het ei los met de melk, de basilicum en wat peper.
-
Kwast een koekenpan met een anti-aanbakbodem in met wat margarine en bak hierin een omelet.
-
Zeef de bouillon, verdeel over 2 kommen en garneer met de omeletreepjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.