Bereiding
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Pel de sjalotten en snijd in parten.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Was de witte kool en taugé.
-
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi met wat peper.
-
Verwarm de helft van de olie in een wok en bak hierin de sjalotten en knoflook zacht.
-
Voeg de tofu toe en bak lichtbruin.
- Bak de gember mee.
- Voeg de honing, ketjap en wat water toe en laat nog enkele minuten bakken.
-
Roerbak de witte kool met de kerrie in de rest van de olie.
- Bak de laatste minuut de taugé mee en meng de noedels er door. Schep de tofu erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.