Bereiding
- Pers de sinaasappel uit.
- Maak de peer schoon en snijd in 4 parten. Snijd de parten in plakjes.
-
Breng het sinaasappelsap aan de kook aan en laat de peer er een paar minuten in trekken.
-
Neem de plakjes peer uit het vocht.
-
Verkruimel de koeken en verdeel over schaaltjes.
-
Druppel er wat van het sinaasappelsap over.
-
Klop de helft van het sinaasappelsap door de yoghurt.
-
Schep de helft van de yoghurt op de koek.
- Leg de plakjes peer er op en verdeel de rest van de yoghurt erover. Druppel de rest van het sinaasappelsap erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.