Bereiding
- Scheur de mozzarella in stukjes.
-
Meng de fritessaus en chilivlokken tot een sausje.
-
Leg een wrap op een bord en snijd aan één kan tot de helft in.
-
Verdeel op alle kwarten een ingrediënt: kipfilet, mozzarella, sla en fritessaus.
-
Til een kwart van de wrap linksonder op en vouw het naar boven toe.
-
Vouw de dubbelgevouwen tortilla naar recht en dan naar beneden zodat er een kwart punt ontstaat van 4 laagjes tortilla.
-
Verwarm de koekenpan, bak beide kanten van de tortilla op lage stand 2-3 minuten en serveer.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.