Bereiding
- Klop het ei los in een schaaltje en voeg wat peper toe.
-
Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en voeg het ei toe.
-
Roer het ei totdat het gestold is en laat afkoelen op een bord.
-
Maak de pan schoon.
-
Prak het stukje avocado met een vork.
-
Was het stukje paprika en snijd het fijn.
-
Leg een tortilla op een bord en snijd hem aan één kant tot de helft in.
-
Beleg de kwarten van de tortilla met het roerei, avocado, paprika en geraspte kaas.
-
Voeg naar smaak wat chilisaus toe aan het ei.
-
Til een kwart van de tortilla linksonder op en vouw het naar boven toe.
-
Vouw de dubbelgevouwen tortilla naar recht en dan naar beneden zodat er een kwart punt ontstaat van 4 laagjes tortilla.
-
Verwarm de pan, bak beide kanten van de tortilla op laag vuur 2-3 minuten en serveer.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.