Bereiding
- Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Laat de tofu uitlekken, dep droog en snijd in blokjes.
-
Maak de groente schoon en snijd klein.
-
Verhit de olie en bak hierin de ui glazig.
-
Bak de currypasta en tofu kort mee.
-
Roerbak de paddenstoelen en paksoi mee.
-
Giet de mie af en schep erdoor. Warm goed op.
-
Breng op smaak met de ketjap.
Variaties
Vervang de tofu door tempé of (vegetarische) roerbakreepjes.
Ook lekker met zelfgemaakte (rode) currypasta. Bekijk het recept voor
currypasta.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.