Bereiding
- Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Laat de tofu uitlekken en dep droog. Snijd in blokjes.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui klein. Snijd de paddenstoelen en paksoi in reepjes.
-
Verhit de olie en fruit hierin de ui.
-
Bak de currypasta en tofu kort mee.
-
Roerbak de paddenstoelen en paksoi mee.
-
Giet de mie af en schep erdoor. Warm het goed op.
-
Breng op smaak met wat ketjap of sojasaus.
Variaties
Ook lekker met zelfgemaakte (rode) currypasta. Bekijk het recept voor
currypasta.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.