Bereiding
- Spoel de bruine bonen af en laat uitlekken in een zeef.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de bosui in smalle ringen en de tomaten in blokjes.
-
Rasp de wortel en snijd de paprika in stukjes.
-
Snijd de jalapeñopeper klein.
-
Meng de groente en de olijfolie met de bonen en breng op smaak met de jalapeñopeper en wat citroensap.
-
Verdeel het mengsel over de tortilla’s en strooi de kaas erover.
-
Rol de tortilla’s op.
-
Verwarm de tortilla's eventueel in een droge koekenpan of in de magnetron tot ze zacht zijn.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.