Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op
de verpakking. Houd voor 2 personen 100 ml kookvocht achter.
-
Was de salie en snijd fijn.
- Bak de salie in de margarine zacht.
-
Voeg wat peper en nootmuskaat toe.
-
Snijd de zalm in reepjes.
-
Voeg de zalm, zuivelspread en het kookvocht van de pasta toe en laat het geheel 5 minuten koken.
-
Was de sla en doe in een kom.
-
Was en halveer de kerstomaten en voeg ze toe
aan de kom.
-
Breng op smaak met de Italiaanse kruiden, olijfolie en eventueel peper.
-
Serveer de salade bij de pasta.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.