Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Pel de uien en de knoflook en snijd ze klein.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
-
Bak de reepjes vlees in 2 eetlepels hete margarine bruin.
-
Voeg de uien en de knoflook toe en bak dit mee.
-
Voeg de champignons, peper, het laurierblad, de kruidnagel en een scheutje water toe en stoof het vlees in 15 minuten gaar.
-
Verwarm de rest van de margarine en stoof hierin de witte kool in ca. 10 minuten gaar.
-
Maak het vlees op smaak met mosterd. Serveer de aardappelen en de kool erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.