Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. 
 - 
Maak de groente schoon en schil de koolraap.
 - 
Snijd de koolraap in reepjes en de wortel in plakken. Halveer eventueel de grotere spruiten.
 - 
Was de sinaasappel, rasp een beetje van de schil en pers het sap uit. 
 - 
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin kort de groente.
 - 
Voeg daarna de aardappelen, het water, een beetje sinaasappelrasp en -sap, paprikapoeder en wat tijm toe en stoof in 10 minuten gaar.
 - 
Hak de hazelnoten grof.
 - 
Schil de gember en rasp fijn.
 - 
Bak de hazelnoten met de gember en wat paprikapoeder in de rest van de margarine tot de aroma's vrij komen en strooi dit over de stoofpot.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.