Bereiding
- Maak de bosuien schoon en snijd in ringen.
-
Was de groente. Snijd de helft van de komkommer en de tomaat in plakken.
-
Snijd de kipfilet in dunne reepjes en was je handen.
-
Verwarm de olie en bak hierin de kip met tandoorikruiden in 5 minuten gaar en lichtbruin.
-
Bak de laatste minuut de bosui mee.
-
Snijd het stokbrood in twee stukken en snijd deze open.
-
Meng de helft van de yoghurt met wat gemberpoeder en peper en bestrijk de stukken brood hiermee dun.
-
Beleg de onderste helften van het brood met sla, komkommer en tomaat.
-
Rasp de rest van de komkommer grof en meng er de rest van de yoghurt door. Breng op smaak met koriander en peper.
-
Verdeel de kip over het stokbrood en leg de bovenste helften brood er weer op.
-
Serveer de komkommersalade erbij.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.