Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
-
Maak de groente schoon. Snijd de kool in repen, de prei in ringen en de knolselderij in blokjes.
-
Breng de aardappelen met de groente in 200 ml water met het stukje bouillontablet aan de kook. Kook het geheel in ca. 20 minuten gaar.
-
Snijd de tofu in kleine blokjes en bestrooi ze met peper en paprikapoeder.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Bak de tofu in de hete olie aan alle kanten lichtbruin.
-
Stamp de aardappelen met de groente door elkaar en maak het op smaak met wat peper.
-
Snijd de radicchio in repen en meng dit door de stamppot.
-
Schep de tofu erop en strooi de gehakte noten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.