Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon en breek ze tweemaal.
-
Maak de ui en de paprika schoon. Snijd de ui in snippers en de paprika in blokjes.
-
Fruit de ui in de olie zacht.
-
Voeg de sperziebonen en de paprika toe met een beetje water en smoor de sperziebonen in 10 minuten gaar.
-
Spoel de witte bonen af en laat ze uitlekken.
-
Voeg het bonenkruid en de witte bonen toe aan de groente en warm het geheel goed door.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk een puree.
-
Schep het groentemengsel erdoor.
-
Breng op smaak met wat paprikapoeder en strooi de cashewnoten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.