Bereiding
- Snijd de knolselderij in plakken. Schil de plakken en snijd ze in blokjes.
-
Schil de aardappelen en halveer ze.
-
Kook de aardappelen met de knolselderij in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de gegrilde paprika in blokjes.
-
Bak de plakjes ontbijtspek in een droge pan langzaam knapperig.
- Snijd het bieslook klein.
-
Verwarm de melk.
-
Maak van de gare aardappelen en knolselderij met de hete melk een stamppot. Schep er de olie, de paprika en het bieslook door.
-
Bestrooi de tartaar met peper en bak ze in de hete margarine lichtbruin.
- Breng de stamppot op smaak met wat nootmuskaat.
-
Strooi er de verkruimelde plakjes ontbijtspek over en serveer de tartaar erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.