Bereiding
- Schil de aardappelen.
-
Maak de spruitjes schoon en halveer ze.
-
Kook de aardappelen 15 minuten in weinig water. Voeg dan de spruitjes toe en kook dit samen in nog 5 minuten gaar.
-
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
Hak de noten grof.
-
Giet de gare aardappelen en spruitjes af en stamp dit klein.
-
Breng de melk aan de kook en maak de aardappelen en spruitjes hiermee smeuïg.
-
Voeg de tomaatjes toe en maak de stamppot op smaak met wat peper en nootmuskaat.
-
Meng de noten door de stamppot.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.