Bereiding
- Snijd de tempé in blokjes, meng met de ketjap en laat even marineren.
- Pel de ui en snijd klein.
-
Maak de spruitjes schoon en kook in weinig water in 8 minuten beetgaar.
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de tempé met ketjap in de helft van de olie.
- Bak de ui in de rest van de olie glazig. Bak het korianderzaad en paprikapoeder kort mee.
-
Voeg de spruitjes toe en breng op smaak met chilivlokken. Warm goed door.
- Serveer de spruitjes met de rijst en tempé.
- Strooi er de gebakken uitjes over.
Variaties
Ook lekker met tofu of (vegetarische) kipstukjes in plaats van tempé.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.