Bereiding
- Meng de havermout, noten, pompoenpitten, lijnzaad, olie en kruiden in een kom.
-
Rasp de schil van de sinaasappel erboven.
-
Rooster het mengsel op bakpapier in de aifryer voor 10 minuten of in de oven voor 15 minuten op 180°C. Schep het mengsel halverwege een keer om.
-
Laat de granola afkoelen.
-
Bewaar de granola in een goed afsluitbare pot.
Variaties
Lekker met magere of halfvolle yoghurt of kwark en vers fruit. De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.