Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de bosui, rode peper en knoflook schoon en snijd klein.
- Was de sperziebonen en snijd doormidden. Kook in weinig water in 10 minuten beetgaar.
- Bak de bosui met de rode peper en knoflook in de helft van de olie zacht.
-
Bak de eieren in de rest van de olie.
-
Meng het uimengsel door de gare rijst.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Hak de pinda's heel fijn.
-
Strooi de peterselie en de pinda's over de rijst en de sperziebonen en serveer de gebakken eieren erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.