Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de venkel in dunne repen en bewaar het fijne venkelgroen.
-
Snijd de uien in halve ringen en de tomaten in stukjes.
- Bak de groente in de olie.
-
Hak de helft van de walnoten fijn en breek de rest in stukjes.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Giet de spaghetti af, maar vang wat kookvocht op.
-
Roer de fijngehakte noten en de geraspte kaas door een paar lepels kookvocht.
-
Meng de groente en het kaas-notenmengsel door de spaghetti. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe om het smeuïg te maken.
- Breng op smaak met peper en het achtergehouden venkelgroen en strooi de rest van de walnoten erover.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.