Bereiding
- Was de tomaten en snijd ze in stukken.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd dit klein.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengel in kleine boogjes.
-
Fruit de ui, de knoflook en de bleekselderij een paar minuten zacht in de olie.
-
Voeg de tomaten toe met het pepertje en kook dit in 15 minuten tot een saus.
-
Kook de spaghetti in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Breek de walnoten in stukjes.
-
Was de basilicum en knip het klein.
-
Pureer de tomatensaus eventueel met de staafmixer en maak op smaak met de basilicum en strooi de walnoten erover.
-
Serveer de saus en de geraspte kaas bij de spaghetti.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Bleekselderij:
Bewaar de rest van de bleekselderij nog ongeveer 1 week in de koelkast. Gebruik de rest in deze zoetzure selderij.
Geraspte kaas:
Bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.