Bereiding
- Was de tomaten en snijd in stukken.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd klein.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd in kleine boogjes.
- Bak de ui, knoflook en bleekselderij een paar minuten zacht in de olie.
-
Voeg de tomaten en chilivlokken toe en kook op lage stand in 15-20 minuten in tot een saus. Pureer de saus eventueel met een staafmixer of in een keukenmachine.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Hak de walnoten grof.
-
Was de basilicum en snijd klein.
- Schep de saus over de spaghetti en verdeel er de walnoten, kaas en basilicum over.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.