Bereiding
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de spinazie en basilicum.
-
Maak de prei schoon en snijd in ringen.
- Pel de knoflook.
- Pureer de hüttenkäse, basilicum en de helft van de knoflook met een staafmixer of in een keukenmachine tot een saus.
- Snijd de rest van de knoflook fijn.
- Verwarm de olie in de pan en voeg de knoflook toe.
-
Voeg de prei toe en bak een paar minuten mee.
-
Voeg spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper.
-
Meng het spinaziemengsel door de spaghetti.
- Hak de walnoten grof.
-
Verdeel de basilicumsaus en walnoten over de spaghetti.
Extra informatie
Bekijk ook de receptvideo hieronder.
Variaties
Vervang 400 gram verse spinazie door 150-200 gram bladspinazie uit de diepvries. Bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg geraspte citroenschil toe aan de basilicumsaus voor een heerlijk frisse smaak.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.