Bereiding
- Kook de spaghetti volgens aanwijzingen
op de verpakking.
-
Pel de ui en knoflook en snijd klein.
-
Maak de paprika's schoon en snijd ze in kleine
blokjes.
-
Snijd de vis in blokjes.
-
Verwarm de margarine in een koekenpan en fruit
de ui glazig.
-
Voeg dan de knoflook toe en fruit kort mee.
-
Voeg de paprika en vis toe en bestrooi ze met
peper en paprikapoeder. Roer het geheel een aantal keer tot de vis gaar is.
-
Voeg de doperwten toe en warm kort mee.
-
Serveer met de spaghetti en breng op smaak met wat citroensap.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.