Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd klein.
-
Was de bleekselderij en snijd in smalle reepjes.
-
Was de wortel en snijd in plakjes.
-
Was de courgette en snijd in kleine blokjes.
-
Verwarm de olie en bak het gehakt rul en gaar.
-
Bak de tomatenpuree, ui, knoflook, bleekselderij en wortel 5 minuten mee.
-
Voeg de courgette en tomatenblokjes toe en breng de saus aan de kook. Laat de saus op lage temperatuur 20 minuten inkoken.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de basilicum en snijd klein.
- Breng de saus op smaak met peper en basilicum.
-
Schep de saus door de spaghetti en strooi de kaas erover.
Extra informatie
Wil je zeker weten dat je vleesvervanger
in de Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis Kies Ik Gezond?-app. Of
lees het etiket. Bekijk de criteria voor een goede vleesvervanger.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.