Bereiding
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de prei schoon en snijd in dunne ringen.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
-
Laat de tofu uitlekken en snijd in reepjes.
-
Kook de doperwten 1 minuut in weinig water.
-
Snijd de olijven in plakjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de tofu licht.
-
Bak de champignons kort mee.
-
Voeg de olijven, doperwten en tomatenblokjes toe en breng dit aan de kook.
-
Schep de uitgelekte spaghetti erdoor.
- Breng op smaak met oregano, basilicum en peper.
Variaties
Gebruik bosui in plaats van prei. Ook lekker met Italiaanse of Provençaalse kruidenmix. Kijk op onze pagina met kruidenmixen hoe je die makkelijk zelf maakt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.