Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en was de bleekselderij en de worteltjes.
-
Snijd ui en de knoflook in snippers, de bleekselderij in boogjes en de worteltjes in plakjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin het gehakt gaar en rul.
-
Fruit de groente 5 minuten mee.
-
Voeg de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe en kook dit in 15 minuten tot een saus.
-
Kook de spaghetti in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Was de basilicum en knip het klein.
-
Maak de saus op smaak met de basilicum.
-
Schep de saus door de spaghetti en geef de geraspte kaas erbij.
Extra informatie
Bekijk de receptvideo en zie hoe je spaghetti bolognese maakt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.