Bereiding
- Rooster de boterhammen. Breek het in grote kruimels.
-
Maak de prei en de peper schoon en snijd in dunne ringen.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Was de kerstomaten en halveer.
-
Was de komkommer en snijd in dunne plakken. Voeg citroensap en peper toe om er een salade van te maken.
-
Snijd de ansjovis in stukjes.
-
Kook de spaghetti in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Fruit de prei en knoflook in de helft van de olijfolie.
-
Voeg de ansjovis en peper toe.
-
Bak in een andere pan de broodkruimels in de rest van de olie lichtbruin en knapperig. Rasp er wat citroenschil over.
-
Bak de kerstomaten mee met de prei.
-
Bak het vlees in de margarine gaar en lichtbruin. Strooi er wat peper over.
-
Laat de spaghetti uitlekken en schep het door de groente.
-
Garneer de broodkruimels erover. Serveer het vlees en de salade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.