Bereiding
- Rooster de boterhammen licht. Breek het in grote kruimels.
-
Maak de prei en peper schoon en snijd in dunne ringen.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Was de tomaten en halveer.
- Was de citroen, rasp wat van de schil en pers het sap uit.
-
Was de komkommer en snijd in dunne plakken. Voeg wat citroensap en peper toe om er een salade van te maken.
-
Snijd de ansjovis in stukjes.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de prei en knoflook in de helft van de olijfolie.
-
Voeg de ansjovis en rode peper toe. Verwarm de tomaten mee.
-
Bak in een andere pan de broodkruimels in de rest van de olie lichtbruin en knapperig. Voeg wat citroenschil toe.
- Bak het vlees in de margarine gaar en lichtbruin. Strooi er wat peper over.
-
Laat de spaghetti uitlekken en schep het door de groente.
-
Garneer met de broodkruimels en serveer het vlees en de salade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.