Bereiding
- Pel de ui en de knoflook. Snijd de ui in halve ringen en snijd de knoflook klein.
-
Bak de uienringen en de knoflook in de helft van de margarine in 5 minuten zacht.
-
Schil de aardappelen, halveer ze in de lengte en snijd de helften in dunne plakken.
-
Neem de uienringen uit de pan.
-
Voeg de rest van de margarine toe en leg de plakken aardappel naast elkaar in de pan.
-
Laat de aardappelen op laag vuur gaar worden in ongeveer 15 minuten en bak goudgeel.
-
Maak de bosuien schoon en snijd in ringen.
-
Snijd de olijven in plakjes.
-
Klop de eieren los en voeg peper, de uienringen, bosui en de plakjes olijf toe.
-
Schenk dit mengsel over de aardappelen. Laat het ei op laag vuur stollen.
-
Keer de tortilla met behulp van een groot deksel en laat hem goudgeel kleuren.
-
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
-
Kook de blokjes paprika 2 minuten in een beetje water. Warm de mais mee op.
- Serveer de groente bij de tortilla.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.