Bereiding
- Pel de uien en de knoflook en snijd ze klein.
-
Was de snijbonen en snijd de puntjes eraf. Snijd de snijbonen in ruiten.
-
Was de tomaten en snijd ze in blokjes.
-
Fruit de ui en de knoflook in de olie zacht. Bak de tomatenpuree even mee.
-
Voeg de snijbonen, de tomatenblokjes en wat water toe. Stoof de snijbonen in circa 10 minuten gaar.
-
Spoel de limabonen in een zeef af en laat ze uitlekken.
-
Schep de limabonen door de snijbonen en warm dit goed door.
-
Was de peterselie en hak het grof. Meng de peterselie door het gerecht en warm nog even door.
-
Serveer er het stokbrood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.