Bereiding
- Laat de rozijnen in wat water wellen en giet af.
-
Maak een dressing van de yoghurt, het karwijzaad en wat citroensap.
-
Meng de dressing door de witte kool en voeg de rozijnen toe.
-
Laat de koolsalade afgedekt een uur op een koele plaats staan om wat zachter te worden.
- Pel de uien en de knoflook en snijd klein.
-
Maak de champignons schoon en snijd in vieren.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in reepjes. Bestrooi met paprikapoeder.
- Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de uien 5 minuten zacht.
-
Bak de tofu een paar minuten mee.
-
Voeg de champignons en de knoflook toe en bak kort mee.
-
Roer er de tomatenpuree door en bak dit 1 minuut mee.
-
Giet het water erbij en breng dit aan de kook. Laat de saus een paar minuten pruttelen.
-
Roer er de zuivelspread door en breng op smaak met wat peper en extra paprikapoeder.
- Serveer de macaroni met de tofu-stroganoff en de koolsalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.