Bereiding
- Was de rozijnen en laat ze in wat water wellen.
-
Maak een dressing van de yoghurt, karwijzaad en wat citroensap.
-
Meng de dressing door de witte kool. Schep de rozijnen erdoor. Voeg eventueel nog wat citroensap toe.
-
Laat de koolsalade eventueel afgedekt op een koele plaats een uur staan om wat zachter te worden.
-
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Pel de uien en de knoflook en snijd ze in snippers.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
-
Snijd de tofu in reepjes en bestrooi ze met paprikapoeder.
-
Verwarm de margarine en fruit hierin de uien 5 minuten zacht.
-
Bak de tofu een paar minuten mee.
-
Voeg de champignons en de knoflook toe en bak ze kort mee.
-
Roer er de tomatenpuree door en bak dit 1 minuut mee.
-
Giet er 200 ml water bij en breng dit aan de kook. Laat de Stroganoff een paar minuten pruttelen.
-
Roer er de zuivelspread door en maak de Stroganoff op smaak met wat peper en eventueel nog wat paprikapoeder.
-
Serveer de Stroganoff met de witte koolsalade en de macaroni.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.